Πρώτη θέση για τον Δημήτρη Τσιμπρή στα Formula X Italian Series

Ο οδηγός της Fortune Motorsport Δημήτρης Τσίμπρης έκλεψε τις εντυπώσεις στον 1 αγώνα του Formula X Italian Series με το GLORIA C8 - R1.

ts1 1

O Δημήτρης επιβεβαίωσε την πολύ καλή εμφάνιση στις δοκιμές πριν 2 εβδομάδες και ανταγωνίστηκε στα ίσα μονοθέσια μεγαλύτερων κατηγορίων και ιπποδύναμης.
Ο Τσίμπρης έκανε 4ο χρόνο Γενικής στα επίσημα χρονομετρημένα και με μια pole position, μια 1η θέση και μια 2η θέση ήταν ο κυρίαρχος της κατηγορίας 1000cc.

ts1 2

Στο Β' Αγώνα ένα τεχνικό πρόβλημα του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει και μια επιπλέον θέση στο βάθρο της Γενικής αφού είχε τον 2ο καλύτερο χρόνο γενικής πίσω από μια F3 Evo 2015 και μπροστά από πολύ δυνατότερα μονοθέσια όπως το Radical SR3 με HAYABUSA 1400 με 230hp, ένα GP2 550 κιλών και 650hp και τα υπόλοιπα F3, Formula Renault 2.0 και G1 με 200hp.

ts1 3

Ο Τσίμπρης απέδειξε ότι όταν συνδυαστεί οδηγικό ταλέντο και παιδεία με τον καλό εξοπλισμό και την οργάνωση οι Έλληνες οδηγοί μπορούνε να διαπρέψουνε σε χώρες με πολύ υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.
Ο Team Manager της Fortune Motorsport, Παπαμιχάλης Γιώργος ευχαριστεί τον Τσίμπρη για την συνεργασία του ικανοποίηση που πρόσφερε στην ομάδα, τον Glorioso Federico που είχε αναλάβει τον ρόλο Εngineer/Telemetrist, τον Glorioso Enrico ως σύμβουλο, τον μηχανικό Αραχωβίτη Παναγιώτη που δούλεψε ασταμάτητα και του Giordano Francesco για γενικά καθήκοντα.
Ο επόμενος αγώνας του Formula X Italian Series είναι στις 3 & 4 Ιουνίου στο Varano και ο Τσίμπρης θα είναι και πάλι εκεί για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στα 1000cc αλλά και μια καλύτερη θέση Γενικής. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε μας για τις επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες της Fortune Motorsport εντός και εκτός Ελλάδας!

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 087 9588
ico.newsletter     gpap@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo