Μετά τις δοκιμές στο RED BULL RING στην Αυστρία στις αρχές του Ιουνίου, ο "JORDAN", Ιορδάνης Ιωσηφίδης, οδηγός της FORTUNE MOTORSPORT βρέθηκε στον "ΝΑΟ της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ" στο αυτοκινητοδρόμιο της ΜΟΝΖΑ που χτίστηκε το 1922, για να συμμετέχει σε ένα 3ήμερο προετοιμασίας με την CRAM MOTORSPORT ενόψη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της FORTUNE MOTORSPORT στο Motorsport Spec Time Attack που διεξήχθει στις 6 & 7 Απριλίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών για μονοθέσια και αυτοκίνητα με κοντά στις 60 συμμετοχές.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της FORTUNE MOTORSPORT στο 3ο HTTC Private Track Day που οργανώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Κυριακή 24 Μαρτίου.

 

Tην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η FORTUNE MOTORSPORT διοργάνωσε Τrack Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Ο οδηγός της Fortune Motorsport Δημήτρης Τσίμπρης έκλεψε τις εντυπώσεις στον 1 αγώνα του Formula X Italian Series με το GLORIA C8 - R1.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της FORTUNE MOTORSPORT στο αυτοκινητοδρόμιο TAZIO NUVOLARI στην CERVESINA της Ιταλίας την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Απριλίου.

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών βρέθηκε η FORTUNE MOTORSPORT φιλοξενούμενη του PB Motorsport Test & Tune days στις 11 & 12 Μαρτίου σε μια άψογη διοργάνωση.
Η ομάδα υποστήριξε τον πιλότο Τσίμπρη Δημήτρη συνεχίζοντας το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στον μεγαλύτερο θεσμό μονοθεσίων όλων των κατηγοριών, το Italian Formula X Series 2017 που περιλαμβάνει 4 αγώνες στην Ιταλία και 1 στην Rijeka της Κροατίας.

Η FORTUNE MOTORSPORT ξεκινώντας την περασμένη εβδομάδα με τον έλεγχο, την προετοιμάσια και την κατασκευή customized καθισμάτων για τα νέα μονοθέσια GLORIA C8 του Κοκκινίδη Γιώργου και του Τσίμπρη Δημήτρη πήρε μέρος στο 1ο HTTC PRIVATE TRACK DAY όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
H οργάνωση του HTTC ήτανε άψογη με τήρηση στη ροή των σκελών, κριτές ασφαλείας, γρήγορη υποστήριξη σε εξόδους αυτοκινήτων και χρονομέτρηση.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο track day με μονοθέσια Formula GLORIA που διοργάνωσε η FORTUNE MOTORSPORT στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 16,17 & 18 Δεκεμβρίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το track day στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών βρέθηκε η FORTUNE MOTORSPORT το 3ήμερο 28,29 & 30 Οκτωβρίου όπου πήρε μέρος στο EXTREME Track Days με τα Formula GLORIA B5.
Συνολικά 4 μονοθέσια GLORIA B5, ένα Formula Renault 1600 και 80 μοτοσυκλέτες πήρανε μέρος στο track day με συχνότητα 1 x 20λεπτο σκέλος για τις φόρμουλες και 3 x 20λεπτα σκέλη για τις μοτοσυκλέτες από τις 10.00π.μ. ως τις 18.00μ.μ.

Η FORTUNE MOTORSPORT βρέθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 2,3 και 4 Σεπτεμβρίου με 6 οδηγούς οι οποίοι έκαναν δοκιμές με τα μονοθέσια GLORIA B5.

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 087 9588
ico.newsletter     gpap@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo